1. des, 2015

Harejakt ja...etter en trøblette høst har vi hatt en 2-3 helger med noen ganske bra loser.Nå på søndag var det veldig bra, selv i regn og snø slapps og noe snø føre med bart inni mellom.Vi fikk to harer en vær🙂Den første skjøt jeg etter ca en time og den andre skjøt Tor etter to timer og 10 min.(klokket vel inn på ca 90min los tid på denne)Dette er vel neste den eneste dagen Tequila har stått dagen ut i høst så noe er ikke helt bra med henne...vi har flere turer hos veterinær så veldig synn med en hund som det bor så mye jakt i egentlig.Men vi får more hos med det som er.Her Tor og Tequila på søndag.

1. des, 2015

Her er elg jakt godt i gang,vi har nå igjen et dyr på kvoten og regner med at vi skal få den da det er jakt ut januar.Vi har jakt i nytt terreng den høsten som har vært moro.Ei uke på hjortejakt i Kvinnherrad har det og blitt,takk for en knall tur Roar Vestli🙂Her et bilde av Turid og Arja som har vært med på elgjakt.

22. jun, 2015

Da har jeg og Kristian vært med på den store fiskefesten i Rendalen,fisk har vi fått og Kristian fikk en fin 3 pl i junior klassa🙂 men var kun...30 gr unna 1pl og en nye båt m/motor..! Det var i år med hele 62 juniorer. Jeg var langt unna ideal vekta på 1730gr med min største 1200gr men fikk fin premie for første fisk på lørdag. Det var med ca 400 personer på festen så mange om beinet,så vi er fornøyd vi.Mistra er ei kjempe fin elv og fiske i med stor ørret:)